Jump to content

Custom Search



Welcome to Ford Fusion Energi Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to the Ford Fusion Energi Forum. You must register to create topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of the Ford Fusion Energi Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album, post images and more. . .
Click here to create an account now
 
Guest Message by DevFuse

Love your Fusion Energi? Register it in the official authorized Ford Energi Registry here.


Photo
- - - - -

SyncMyRide Web Site Corrupted

Sync

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#21 OFFLINE   FordIVTteam

FordIVTteam

    New Member

  • Official Ford Motor Co.
  • 227 posts
  • Region:Decline
  • LocationDearborn, MI
  • Current Vehicle:Ford Fusion
  • My Fusion's Year:Decline

Posted 07 January 2014 - 03:56 PM

Good news, everyone! As a few members have already stated, the website version issue has been resolved. Thanks again for sending over your VINs so I could report them. If anyone is still having trouble with this, please let me know. 

 

...

 

I'm still getting an error when I try to click the link to "Select your driving lifestyles." After being taken to a selection screen with options like "Commuter," "Techie," etc., it always goes to an error page that says, "We're sorry. We experienced a system error while processing your request."

 

On my VHR, the "Scheduled Maintenance" section is red and there's an error that says, "System Unavailable."

 

Hi fwhite42, 

 

There was a Vehicle Health Report issue reported on Sunday, however, I didn't notice anything for last Friday. Are you still seeing the SYSTEM UNAVAILABLE message? 

 

I was referring to the MyFordMobile web page and iOS app.

 

I sent an email to Ford and they had me reset the cellular modem (fuse 10 fix). She's talking to me again (via both methods), so I suspect that when I drive today things will show up. It took me a week to do it so I'm guessing I lost that data.

 

Hi shaggy314,

 

Great; I would have recommended the fuse pull as well. If it continues to act up, provide some more details.

 

Kim


FORD IN-VEHICLE TECHNOLOGY TEAM

p800.392.FORD (Prompts 1 then 3)
t@FordService @Ford
f: facebook.com/FordFusion facebook.com/Ford









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.










Also tagged with one or more of these keywords: Sync

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy Terms of Service ·